Primeres imatges de "Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo" en aquest fabulós teaser.

La nova pel·lícula de Javier Fesser "Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo" ha tret un "teaser" que Televisió de Catalunya va aconseguir en exclusiva.

El llargmetratge tracta d'una esbojarrada aventura que reflecteix de manera fidedigna l'esperit del delirant univers creat pel genial Francisco Ibáñez. Les aventures d'aquests superagents s'han produït en animació per ordinador per apropar fidelment la pel·lícula a l'essència i filosofia del TBO, un còmic que més de tres generacions d'espanyols adoren i senten com a propi. Segons explica el director "un dels reptes principals era ressaltar la desbordant capacitat expressiva dels personatges i l'univers visual d'Ibáñez, cosa que s'ha aconseguit increïblement bé amb les últimes tecnologies CGI d'animació, modelat i efectes visuals".  La il·lusió de la profunditat feta a través de l'esteroescòpia ajuda molt a recrear aquest món paral·lel d'infinitat de detalls que han caracteritzat els treballs del genial dibuixant.
 
L'esperit de la pel·lícula és el mateix que el de les històries del còmic, en què dos agents especials, mestres del nyap i el desastre garantit, han de resoldre un encàrrec de l'organització a què pertanyen. Com sempre, s'han d'enfrontar a un delinqüent, un malvat superdolent conegut per la TIA que posa en joc l'organització. Tot això farcit amb moltes dosis d'humor i bon rotllo on es poden trobar fatalitats diverses, dotzenes de disfresses de Mortadel·lo, persecucions per carrers en Vespa i sidecar a entrades secretes... on mai es troben on han de ser i sempre apareixen al lloc més insospitat en situacions completament delirants. Javier Fresser ho resumeix de la següent manera: "Es tracta d'una història urbana, domèstica, amb clares referències a l'actualitat totalment fidel a l'obra de Francisco Ibáñez, una comèdia d'acció, una pel·lícula divertida i trepidant." El llargmetratge està previst que s'estreni el 28 de novembre del 2014. És una producció de Zeta Cinema amb l'associació de Películas Pendelton i la col·laboració de TVE, TV3, CANAL+ i ONO.
 
Sinopsi:
Els agents Mortadel·lo i Filemó es veuen obligats a fer servir tota la seva capacitat per no resoldre mai res i introduir el caos allà on van per trobar en Jimmy el Cachondo, en parador desconegut. Jimmy és un acomplexat lladregot que tampoc despunta pel seu elevat coeficient intel·lectual, circumstància molt perillosa quan portes penjant del teu helicòpter una bomba atòmica que pot fer PUM! en qualsevol moment. 
 
Ficha tècnica:

Direcció: Javier Fesser                         
Producció: Luis Manso i Francisco Ramos
Guió: Javier Fesser, Claro García, Cristóbal Ruíz   *Basat en els personatges de Francisco Ibáñez (editats per Ediciones B.)
Producció executiva: Luis Manso   
Producció delegada: Eneko Gutierrez   
Producció delegada TVC: Oriol Sala-Patau          
Música: Sergio Jiménez Lacima                           
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut