Valls

La Vella sorprèn amb dos castells simultanis en un Sant Joan com no es recorden

RedaccióActualitzat

Com cada Sant Joan, la plaça del Blat ha estat l'escenari de la primera gran diada castellera de la temporada; una jornada que aquest any ha començat reivindicativa

El de Sant Joan és el primer enfrontament directe de les dues colles vallenques i la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha donat màxims, amb castells com un 4 de 9 amb folre i pilar que s'ha descarregat per primera vegada en aquesta plaça.

 

Amb el 5 de 9 amb folre era una de les seves apostes per Sant Joan i havien fet els deures, i s'ha notat perquè l'han descarregat amb força seguretat.

I a la tercera ronda ha fet una cosa molt poc habitual: dos castells simultanis. La Vella ha tirat alhora el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre, i els ha descarregat tots dos. 

Pel que fa a la Colla Joves Xiquets de Valls, només ha fet un castell de gamma extra: el 2 de 8 sense folre, un dels més coplicats. Han anat al límit, l'han carregat amb una canalla molt valenta que ha anat fins al final, però s'ha girat i l'estructura ha cedit. 

 

També han descarregat sense problemes el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8, que ha tancat edició.

Les dues colles també han actuat aquesta dissabte a la nit en la tradicional sortida Completes.


La Vella ha descarregat el primer 9 de 8 de la temporada i ha completat el 3, el 4 de 9 amb folre i un pilar de set amb folre.

La Joves ha fet una actuació més modesta. Ha descarregat el 2 de 8 amb folre, el 3 i el 4 de vuit i el pilar de 6, i ha desmuntat el 3 de 9 que ha intentat.

ARXIVAT A:
Castellers
Anar al contingut