Londres

Primer retrat robot de Jack l'"Esbudellador"

La llegenda de Jack l'"Esbudellador" i la indústria muntada entorn seu sembla no tenir fi i, amb l'ajuda de la més moderna tecnologia, un excap de Scotland Yard ha aconseguit ara fer un retrat robot del cèlebre assassí de prostitutes, que s'ha mostrat en el canal de televisió britànic Channel Five.

Actualitzat

Segons publica el diari "The Independent", els autors del treball creuen haver identificat amb força aproximació fins i tot el carrer on va viure aquell assassí en sèrie, que va sembrar el terror a Londres durant la tardor de 1888 i la identitat del qual considera sent un misteri.

Utilitzant el testimoni de tretze persones que van afirmar haver vist el suposat assassí, que va mutilar cinc prostitutes a l'est de la capital britànica després d'escanyar-les, l'excomissari de Scotland Yard John Grieve ha fet el primer retrat robot de Jack l'"Esbudellador".

Segons aquest retrat robot, l'assassí era un home de cabells i bigoti negres, celles poblades, cara angulosa i d'edat compresa entre els 25 i els 35 anys.

Els investigadors consideren que era sociable i que tenia una gran capacitat innata de barrejar-se entre la gent. A més, han arribat a la conclusió que segurament va ser interrogat per la policia, que l'hauria descartat perquè el seu aspecte normal no delatava un sàdic com el que buscaven.

Segons el testimoni de l'excomissari Grieve, Jack l'"Esbudellador" es podria haver suïcidat o podria haver estat empresonat per algun altre delicte, cosa que seria més probable.

Anar al contingut