Primer el concurs, ara el telefilm <b>"TRINCA: La biografia no autoritzada"</b>.

Ja està en marxa el rodatge del telefilm " <b>"TRINCA: La biografia no autoritzada"</b>. Aquesta comèdia musical de ficció, que parteix del concurs de TV3 "Buscant La Trinca", es roda en HD i està protagonitzada pels finalistes del concurs televisiu: Dídac Flores, Marc Marginet i David Moreno.
Primer el concurs, ara el telefilm "TRINCA: La biografia no autoritzada".

Primer el concurs, ara el telefilm "TRINCA: La biografia no autoritzada".

Ja està en marxa el rodatge del telefilm " "TRINCA: La biografia no autoritzada". Aquesta comèdia musical de ficció, que parteix del concurs de TV3 "Buscant La Trinca", es roda en HD i està protagonitzada pels finalistes del concurs televisiu: Dídac Flores, Marc Marginet i David Moreno.
Actualitzat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
El telefilm també compta amb intèrprets de la talla de Joel Joan, Marina Gatell, Carme Balagué, Albert Espinosa o Rosa Boladeras, i amb intervencions breus de noms tan coneguts com Xavier Sardà, Lloll Bertran, Santi Millán, David Fernández, Boris Izaguirre o Nina, inclosos els mateixos integrants de La Trinca original.

Sinopsi:

El telefilm mostra en uns 90 minuts i amb un to irreverent com el mateix grup, les peripècies dels tres joves, que, als anys 70, debutaven en el món de la faràndula. Passa en una mateixa nit i ve explicada des de tres punts de vista diferents, segons el protagonista que l'explica.

Fitxa tècnica i artística:

Productor: Televisió de Catalunya, Diagonal TV i Gestmusic, amb la col·laboració de l'ICIC i l'ICAA.
Director: Joaquim Oristrell
Producció executiva: Albert Sagalés (Diagonal TV), Elisa Plaza (Televisió de Catalunya) i Albert Grau (Gestmusic)
Guionista: Joaquim Oristrell i Manuel Iborra
Intèrprets: Dídac Flores (Josep Maria Mainat), Marc Marginet (Toni Cruz), i David Moreno (Miquel Àngel Pasqual), Joel Joan (Ricard Armengol) Marina Gatell (Merche Alcázar), Carmen Balagué (Germinal Torelló) Albert Espinosa i Rosa Boladeras.
Cameos: Xavier Sardà, Lloll Bertran, Santi Millán, David Fernández, Boris Izaguirre o Nina, inclosos els mateixos integrants de La Trinca original, entre d'altres.

VÍDEOS RELACIONATS