Primer dia de feina de Rajoy com a registrador: 50 minuts tard i sense corbata

L'expresident espanyol es presenta a la feina després de fer un passeig i esmorzar a la platja d'Alacant

RedaccióActualitzat

L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy s'ha incorporat aquest dimecres al matí com a registrador de la propietat al despatx on té plaça, a Santa Pola, a Alacant.

Rajoy ha arribat a la feina 50 minuts tard. Dues hores abans ha estat passejant i ha esmorzat a la platja d'Alacant.

A diferència d'aquest dimarts, que duia vestit i corbata, aquest dimecres Rajoy ha aparegut amb camisa blanca i sense corbata i ha atès la premsa a la seva arribada a la feina:

"M'he retirat de la política i torno on estava. "No estic nerviós pel meu primer dia a la feina."

Sobre la seva successió, ha dit:

"Ja he dit tot el que havia de dir. M'he retirat de la política i torno on era."

L'expresident del govern espanyol va arribar aquest dimarts per prendre possessió de la plaça i conèixer els seus companys del despatx d'atenció al públic del registre de la propietat número 1.

Rajoy va estar en el despatx al matí i a la tarda, després d'arribar amb l'AVE a Alacant poc abans del migdia. El seu horari laboral al registre serà de 9.00 a 17.00, com tots els treballador, i tindrà set persones al seu càrrec.


La presència de Rajoy no va passar desapercebuda a Santa Pola i les xarxes socials es van omplir de fotografies del polític passejant per la població.


El registrador que durant els últims 28 anys ha ocupat interinament la plaça de Rajoy en el registre de la propietat número 1 de la localitat alacantina, Francisco Riquelme, ha explicat que treballa amb normalitat:

"Demà ha d'estar treballant aquí, amb normalitat. Avui ha pres possessió d'acord amb la llei, i ha conegut el personal, un total de set empleats, que ha saludat un a un."


Riquelme, que és amic personal de l'expresident, ha explicat que Rajoy va dir als seus nous col·laboradors que està "encantat" de conèixer-los i que, a partir d'ara,  "col·laborant junts".



Des de l'agrupació del PP de Santa Pola s'esperava la reincorporació de Rajoy a aquest lloc laboral, encara que no sabien la data concreta.

Mariano Rajoy va confirmar divendres que abandonava la política després de 35 anys a la primera línia, en presentar la renúncia al seu escó al Congrés dels Diputats, just dues setmanes després de perdre la moció de censura.

Rajoy deixarà al juliol la presidència del PP, un càrrec que ocupa des de fa gairebé 14 anys, i obrirà així la successió dins del partit.

El seu anunci, el passat 5 de juny, davant el comitè executiu va agafar per sorpresa molts dirigents de la formació, que situaven el seu relleu com a líder del PP la propera tardor. L'excap de l'executiu havia demanat el seu reingrés al cos de registradors de la propietat.

ARXIVAT A:
Mariano RajoyPP
Anar al contingut