Primer cara a cara de les colles de Valls de la temporada castellera

Totes les imatges de la diada castellera de Sant Joan a Valls

RedaccióActualitzat

Jornada castellera a Valls per Sant Joan. És el primer cara a cara de les colles vallenques a la plaça del Blat. Es presentava amb un programa ambiciós, però ha anat perdent força a mesura que avançava. Tant la Colla Joves com la Vella no han pogut assolir els objectius que s'havien marcat. 

En aquesta peça podeu veure les imatges i el resum de tots els castells de la diada.

Intent del 3 de 10 més matiner

La Vella volia arrencar amb un dels castells estrella de l'última temporada, el 3 de 10 amb folre i manilles. Finalment, però, no han pogut carregar el que hauria estat el 3 de 10 més matiner de la història. El castell ha quedat en intent perquè s'han plegat el pis de dosos:

En el segon intent d'aquesta primera ronda, els de la camisa rosada s'han refet descarregant un 3 de 9 amb folre.

La Vella ha portat en segona ronda el 4 de 9 amb folre. L'han descarregat però han patit de valent. Segons la colla, la caiguda del 3 de 10 no ha provocat cap lesió, però passa factura de cara a la resta de la diada.

En tercera ronda, la Vella ha descarregat un sòlid 4 de 8 amb el pilar.

3 de 9 de la Joves

Primer ha començat la Colla Joves dels Xiquets de Valls descarregant el 3 de 9 amb folre. La Joves ha començat amb confiança. Ja havia carregat un cop aquest castell aquesta temporada.

Els de la camisa vermella han fet un intent desmuntat del 5 de 8 en segona ronda. En el segon intent han descarregant el 2 de 8 amb folre amb solvència.

 

La Joves ha tancat la diada descarregant en tercera ronda el 4 de 8.

Les dues colles han tancat l'actuació amb el pilar de 6. Primer, la Joves i, després, la Vella.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut