"PRETEXTOS" per a Sala33

El 30 de març, "Sala 33" va acabar el cicle de Sílvia Munt com a directora amb "Pretextos" (2008), una història que barreja el teatre i la vida.

"Pretextos" és una pel·lícula on els conflictes interiors i les situacions dramàtiques expliquen qüestions existencials des de la gravetat.
Va obtenir dos premis a l'11 Festival de Màlaga, el de millor direcció i millor fotografia per a Sílvia Munt i David Omedes, respectivament.
 
Al plató, amb Àlex Gorina i Sílvia Munt, hi haurà Eva Baeza, la coguionista de pràcticament tots els títols de la directora.
 
És una producció d'Ovideo TV amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
 
Sinopsi:
Viena, una directora de teatre, i Daniel, un metge que treballa en un geriàtric, són un matrimoni que fa més d'una dècada que tenen una relació tempestuosa. S'estimen, es necessiten, s'ajuden l'un a l'altre per suportar la vida, però, no obstant això, els seus caràcters són massa diferents i les discussions i la incomunicació amenacen la relació seriosament... A partir d'aquí, qualsevol pretext servirà per aferrar-se  a la vida i capgirar-la.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Sílvia Munt
Guió: Sílvia Munt i Eva Baeza
Producció executiva : Quique Camín
Intèrprets: Sílvia Munt (Viena), Laia Marull (Eva), Ramon Madaula (Daniel), Francesc Garrido (Ricardo), Mercè Llorens (Marta), Álvaro Cervantes (Lucas) i Àlex Brendemühl (Rodolfo)
Direcció de fotografia: David Omedes
Música: Eduardo Arbide
 
Anar al contingut