Presó sense fiança per als quatre joves d'Altsasu detinguts

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha decretat l'ingrés immediat a presó i sense fiança per als quatre condemnats per la baralla en un bar d'Altsasu detinguts aquest dimarts. Jon Ander Cob, Julen Goikoetxea, Aratz Urraizola i Iñaki Abad, condemnats a penes d'entre 9 i 13 anys de presó, estaven en llibertat provisional, mentre que tres joves més, també condemnats, estan empresonats des de fa un any i mig.

 

 

En la vista curta de mesures cautelars d'aquest dimarts a la tarda, la secció primera de la sala penal ha pres aquesta decisió a instàncies de la Fiscalia, en considerar que hi ha risc de fuga. La fiscalia havia sol·licitat l'ingrés a presó immediat i sense fiança per als quatre condemnats que, fins avui, estaven en llibertat provisional.

L'única dels condemnats que està en llibertat és Ainara Urkijo, sentenciada a dos anys de presó. Els vuit joves d'Altsasu van ser condemnats per delictes d'atemptat a agents de l'autoritat, lesions, desordres públics i amenaces. Tots tenen previst recórrer la sentència.


 

ARXIVAT A:
Altsasu
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut