Lleida

Presó sense fiança per al pacient que va matar el seu company d'habitació a Lleida

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per a l'home, de 65 anys, que va matar a cops de destral el seu company d'habitació a l'Hospital Nadal i Meroles de Lleida. Està acusat d'un delicte d'assassinat. L'agressor ha reconegut ser l'autor del crim justificant que el van obligar a fer-ho, i ha assegurat que té la consciència molt tranquil·la. Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació i la Conselleria de Salut ha obert un expedient d'avaluació del centre.

Actualitzat
L'agressor feia cinc anys que estava ingressat a l'hospital on es va cometre l'assassinat. El seu advocat ha explicat que l'home tenia ressentiment amb la clínica Nadal Meroles perquè no deixaven que passessin unes visites. El detonant hauria estat la decisió de donar-li l'alta i traslladar-lo a una residència de pagament de Balaguer.

El lletrat ha afirmat que l'acusat no tenia res personal contra la víctima, al contrari, fins i tot "li queia bé". L'agressor hauria confessat que volia passar per deu habitacions més, pero l'advocat desconeix si era per crear confussió o bé perquè "volia matar deu persones" més. L'advocat ha dit també que el seu client ha reconegut que fa uns dos anys va atacar un altre pacient amb unes tissores al coll.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut