Marbella

Presó sense fiança per a quatre dels sis advocats implicats en la trama de corrupció a Marbella

Els empresonaments per la trama de corrupció urbanística a Marbella s'han succeït. Ara el jutge que porta el cas ha ordenat l'ingrés a la presó de quatre dels sis advocats del bufet de Madrid Sánchez Zubizarreta & Soriano Pastor que assessoraven el presumpte cervell de la xarxa, Juan Antonio Roca. Els altres dos lletrats han sortit en llibertat amb càrrecs i pagant una fiança de milers d'euros. En total, han ingressat a la presó 11 dels 23 detinguts en el cas.

Actualitzat
El titular del jutjat d'instrucció número 5 de Marbella ha ordenat l'ingrés a presó incondicional per a quatre dels advocats implicats en la trama de corrupció urbanística. Es tracta de Francisco Soriano Pastor, Juan Luis Soriano Pastor, Manuel Sánchez Martín i Manuel Juan Sánchez Zubizarreta.

A més, el jutge Miguel Ángel Torres ha decretat llibertat sota fiança de 90.000 euros per a Francisco Soriano Zurita i de 30.000 euros per a Miguel Pérez Camino.

Segons la sentència que condemna l'assessor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Marbella, el jutge conclou que els socis i els treballadors d'aquest gabinet jurídic eren els encarregats d'estructurar les societats de Juan Antonio Roca, empresonat des de fa dies.

Amb aquestes compareixences, el jutge ja ha pres declaració als 23 detinguts en el marc de l'Operació Malaia, que ha acabat amb 11 detinguts i 12 persones en llibertat amb càrrecs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut