Carrer de Santa Perpètua de Mogoda on es va trobar el cos de la víctima
Carrer de Santa Perpètua de Mogoda on es va trobar el cos de la víctima

Presó sense fiança per a l'home que dimarts va matar la seva exdona a Santa Perpètua

El jutjat de violència masclista de Sabadell l'acusa de trencament de mesura cautelar i, sobretot, d'homicidi o assassinat, acusació que es precisarà durant la instrucció

RedaccióActualitzat

La magistrada encarregada del jutjat de violència contra la dona de Sabadell ha decretat aquest divendres presó provisional sense fiança per a l'home acusat de matar aquest dimarts la seva exdona a Santa Perpètua de Mogoda.

Ho ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el TSJC, que ha informat que se l'acusa dels delictes de trencament de mesura cautelar i d'homicidi o assassinat. Aquesta acusació es precisarà durant la instrucció del cas.

Es va entregar voluntàriament als Mossos

L'home, que ha preferit no declarar davant la jutge, es va entregar poc després als Mossos. Acompanyat d'un familiar, va anar fins al complex central dels Mossos Egara, i després el van haver d'ingressar a l'hospital per un atac d'ansietat.

L'home tenia una ordre d'allunyament de la seva exparella que havia vulnerat dues vegades, i estava pendent de dos judicis per aquest motiu. La fiscalia va admetre dimecres que "no havia sabut valorar adequadament" el risc que corria la dona.

 

♦ Una dona mor a mans de la seva exparella a Santa Perpètua de Mogoda

♦ La Fiscalia reconeix una "resposta judicial deficient" en el cas de la dona assassinada

 

Anar al contingut