Presó provisional sense fiança per a la dona que va matar la seva companya

Els veïns expliquen que la relació sentimental entre les dues dones era molt turbulenta

Actualitzat

El jutjat d'instrucció número 4 de Barcelona ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d'homicidi per a la dona detinguda la matinada de diumenge per la mort de la seva companya en un pis del barri de Ciutat Vella. La dona ha prestat declaració aquest dilluns davant la magistrada titular del jutjat.

Segons fonts judicials entre la parella no consten antecedents de maltractaments anteriors, tot i que les baralles i agressions mútues eren constants. Els fets van passar en un pis del Raval on vivia la parella durant una discussió.

Els veïns de l'immoble van afirmar que es tractava "d'una mort anunciada", ja que "les discussions eren diàries i les denúncies dels veïns als Mossos d'Esquadra han estat innombrables al llarg dels anys", com explicava la Manuela, que viu al pis de sota on es va produir l'apunyalament mortal. Els veïns remarcaven que la relació sentimental entre les dues dones era molt turbulenta, "moltes vegades influenciada per l'abús d'alcohol", i que les discussions eren constants.

La víctima, una dona de 57 anys, va morir a ganivetades. Un homicidi que l'arrestada hauria confessat quan va avisar als veïns que truquessin al serveis d'emergència.

 

Anar al contingut