Santa Coloma de Farners

Presó provisional sense fiança per a Jordi Magentí pel doble crim del pantà de Susqueda

El detingut s'ha negat a participar en la reconstrucció dels fets

RedaccióActualitzat

El titular del jutjat d'instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a Jordi Magentí, el veí d'Anglès detingut pel doble crim del pantà de Susqueda.

La causa està oberta per dos delictes d'assassinat. El jutge ha acordat la presó provisional per entendre que hi ha evident risc de fuga, possibilitat de reiteració delictiva i destrucció de proves. Continua el secret del sumari.

En la compareixença als jutjats de Santa Coloma de Farners, Magentí s'ha declarat innocent de la mort dels dos joves del Maresme.

L'acusat només ha contestat les preguntes de la seva defensa i, tot seguit, el jutge ha ordenat una reconstrucció dels fets al mateix pantà de Susqueda. El detingut s'ha negat a col·laborar-hi, seguint el consell de la seva defensa, i només ha sortit del cotxe dels Mossos per fumar un cigarret.

Els agents dels Mossos han visitat quatre espais diferents del pantà on va tenir lloc l'homicidi de la parella, l'agost passat. Durant la reconstrucció s'ha fet servir un dron, que ha sobrevolat l'àrea on van aparèixer els cossos de les víctimes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut