Els Mossos d'Esquadra, entrant al vehicle policial un jove emmanillat, detingut en l'operació antidroga al barri tarragoní de Sant Salvado…
Els Mossos d'Esquadra, entrant al vehicle policial un jove emmanillat, detingut en l'operació antidroga al barri tarragoní de Sant Salvador, a la zona de l'avinguda dels Pallaresos, el 18 de maig del 2017. (Horitzontal)

Presó provisional per a tres detinguts en l'operació antidroga de dijous a Tarragona

Actualitzat

ACN Tarragona.-El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a tres persones detingudes en l'operació antidroga de dijous passat a Tarragona. Segons ha informat el TSJC, del total de 20 persones detingudes en l'operatiu dels Mossos d'Esquadra, només 10 van acabar passant a disposició judicial. Així, a banda dels detinguts que han ingressat a la presó, els altres set han quedat en llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer periòdicament davant el jutge. A tres d'ells, a més, se'ls ha retirat el passaport i no poden sortir del país. La causa, que continua sota secret de sumari, està oberta pels delictes contra la salut pública -per venda al detall de cocaïna i marihuana-, receptació, blanqueig i pertinença organització criminal.

L'operatiu, que també va comptar amb la participació de la Guàrdia Urbana de Tarragona, es va desplegar dijous per diversos habitatges del barri de Sant Salvador -especialment a la zona d'Interblocs-, el carrer Reial i l'Avinguda de Catalunya. Un centenar d'agents d'ambdós cossos policials van participar en la intervenció, que va arrencar cap a les cinc de la matinada. A més d'accedir a una desena d'immobles, la policia també va registrar vehicles i es va endur caixes amb material intervingut. Els Mossos d'Esquadra van mobilitzar efectius de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC), la Brigada Mòbil (BRIMO), l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Unitat de Seguretat Ciutadana, la Unitat Canina i l'helicòpter.

Anar al contingut