Skaters a la Via Favència
Skaters a la Via Favència
Barcelona

Presó provisional per a l'skater que va agredir un patinador

La jutge ha dictat presó provisional sense fiança per a l'skater que presumptament va agredir un patinador en unes pistes del districte de Nou Barris a Barcelona

Actualitzat

La jutge de guàrdia ha ordenat avui l'ingrés a la presó de l'skater de 42 anys acusat de deixar en estat crític amb una puntada de peu al cap un patinador en línia perquè estava untant amb cera una pista de patinatge al barri de la Guineueta de Barcelona. En un acte, el jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona ha dictat presó preventiva per a l'skater, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, en concloure que existeix risc de fugida perquè no té "cap arrelament patrimonial, laboral, social o familiar".

L'home, un skater de 42 anys, va ser detingut dimarts pels Mossos d'Esquadra en un parc de patinatge situat a la Via Favència de Barcelona per colpejar presumptament el roller professional Michel Prado, de 26 anys, amb el qual es va discutir perquè havia untat de cera la pista per lliscar més bé. A conseqüència del cop, el roller, que estava patinant amb la seva nòvia a la pista de la Via Favència, va entrar en coma a causa d'un coàgul al cervell i segueix hospitalitzat, en estat crític.

La jutge raona en la seva resolució que la gravetat de la pena a què s'exposa l'investigat, de fins a deu anys de presó, agreuja el risc que intenti fugar-se, i recorda que el processat no ha acreditat que tingui cap tipus d'arrelament, per això acorda el seu ingrés a la presó, tal com sol·licitava la fiscalia.

Segons l'opinió de la magistrada, de les diligències practicades se'n desprenen "indicis racionals" per imputar al detingut un delicte d'homicidi en grau de temptativa, tenint en compte les declaracions de la nòvia del patinador i d'un altre testimoni que va presenciar els fets.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut