El presumpte autor del crim de Reus, sortint aquest dimarts de les dependències judicials.
El presumpte autor del crim de Reus, sortint aquest dimarts de les dependències judicials.
Reus

Presó provisional per a l'acusat de matar la seva dona a Reus

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decretat presó provisional per a l'acusat de la mort de la seva dona a Reus el 23 de febrer. El detingut ha quedat en presó provisional comunicada i sense fiança per ordre del tribunal després que dilluns va ser detingut a Múrcia com a presumpte autor de la mort de la seva parella sentimental, de 44 anys, amb qui convivia tot i tenir una ordre d'allunyament vigent. Va ser la filla de la parella, de només 5 anys, qui va avisar del tràgic desenllaç quan va anar sola a l'escola.

Actualitzat
El jutjat de violència sobre la dona de Reus ja ha suspès la pàtria potestat de l'home sobre la seva filla menor d'edat. A més, després que el TSJC hagi decretat presó provisional, serà aquest jutjat de Reus el que seguirà amb les diligències del cas.

El presumpte autor de l'assassinat, Edgar Eduardo Q. T., de 34 anys i nacionalitat equatoriana, va ser detingut dilluns a la tarda al recinte de l'estació d'autobusos de Múrcia per agents de la Policia Nacional, en el marc de la investigació de la mort d'una dona en seu habitatge de Reus. Tenia una ordre de recerca i captura emesa pels Mossos d'Esquadra.

Això després que la seva dona, de 44 anys, va morir el 23 de febrer a Reus d'una ganivetada a l'esquena. Va ser la mateixa filla de la parella, de només cinc anys, qui va avisar de la mort quan va anar sola a l'escola.

Recordem que el detingut tenia una ordre d'allunyament des de l'any 2006. Aquesta ordre es trobava vigent tot i que la parella convivia amb consentiment de les dues parts des de feia temps.

La setmana abans dels fets, la dona havia demanat a la Guàrdia Urbana que revoqués l'ordre d'allunyament sobre el seu company sentimental. La dona havia anat a la policia manifestant que desitjava retirar l'ordre d'allunyament -tal com havia manifestat altres vegades- perquè ella consentia que l'home accedís al domicili.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut