Presó per als falangistes que van assaltar Blanquerna la Diada del 2013

RedaccióActualitzat

L'Audiència Provincial de Madrid ha ordenat l'ingrés a la presó del líder de Falange, Manuel Andrino, i altres condemnats pels incidents que hi va haver a la Llibreria Blanquerna de Madrid la Diada del 2013.

Se'ls ha ordenat que es presentin voluntàriament durant els pròxims cinc dies per ingressar a la presó. Si no ho fan, s'executarà l'ordre de recerca i captura.

Al gener d'aquest any, el Tribunal Suprem va apujar les penes als assaltants, fet que els obliga a entrar a la presó. En el seu dia, l'Audiència de Madrid els va imposar condemnes d'entre sis i vuit mesos.

Els ultradretans van assaltar el centre Blanquerna van llançar a terra una bandera catalana, van insultar diversos assistents i van agredir el diputat de CiU Josep Sánchez Llibre (que va renunciar a rebre qualsevol mena d'indemnització), el delegat de la Generalitat a Madrid, Josep Maria Bosch; i un càmera de TV3. Segons el ministeri públic, els acusats també van provocar diversos desperfectes al local, valorats en 1.372 euros.


 

 

 

Anar al contingut