Barcelona

Presó per als dos acusats d'atracar taxistes a l'àrea metropolitana de Barcelona

El jutge ha ordenat l'ingrés a la presó dels dos homes detinguts a Esplugues de Llobregat com a presumptes autors d'almenys quatre atracaments a taxistes comesos durant els últims dies a l'àrea metropolitana de Barcelona. Els atracadors feien servir un ganivet de grans dimensions per amenaçar les víctimes. La matinada de dilluns, les dues persones van cridar un taxi al centre de Barcelona i van demanar al conductor que els portés a Esplugues de Llobregat. Un cop allà van demanar al taxista continuar fins a Cornellà, però finalment van voler que els tornés de nou a Esplugues. Arribats a la destinació, van baixar del vehicle i van tornar amb un ganivet de grans dimensions amb el qual van exigir al taxista que els lliurés la recaptació.

Actualitzat

Els individus van fugir amb els diners en direcció a un parc pròxim, mentre el taxista va alertar els Mossos, que els van interceptar i detenir poc després.

Els arrestats són un home de nacionalitat brasilera de 23 anys i veí de Barcelona i un de 30 anys nascut a Guinea Bissau i amb domicili a Esplugues de Llobregat. La policia els imputa tres assalts més similars que han passat a Esplugues, Cornellà i Barcelona.

Anar al contingut