Les imatges de les càmeres van ser clau per identificar els suposats autors de l'agressió
Les imatges de les càmeres van ser clau per identificar els suposats autors de l'agressió
Pamplona

Presó per als cinc acusats de violar una noia durant els Sanfermines

Un dels detinguts és agent de la Guàrdia Civil

RedaccióActualitzat

El titular del jutjat d'instrucció número 4 de Pamplona ha decretat l'ingrés a presó per als cinc acusats de violar una noia durant els Sanfermines.

Els cinc homes, de 25 a 28 anys, estan acusats de diversos delictes d'agressió sexual. També d'un delicte de robatori amb violència perquè es van emportar el mòbil de la víctima. Tots cinc són de Sevilla. Un d'ells és agent de la Guàrdia Civil. Fonts d'aquest cos han confirmat que se li aplicarà el règim disciplinari intern si es confirma que va participar en els fets. 

"Si amb la instrucció del sumari es confirmen els indicis de la seva participació, al marge de les responsabilitats penals, la Guàrdia Civil aplicarà el règim disciplinari intern, que possiblement implicarà expulsar-lo del cos", han dit fonts de la Guàrdia Civil.

Els fets van passar la nit de dijous. Segons la denúncia de la jove, de 19 anys, els cinc acusats la van fer entrar en un portal del carrer Mercaderes i la van violar. Les imatges captades per una de les càmeres situades en aquest carrer van ser clau per identificar els suposats autors de l'agressió, que neguen els fets i asseguren que les relacions amb la jove van ser consentides.

L'alcalde de Pamplona, Joseba Asirón, ha destacat la importància de la denúncia de la víctima per perseguir aquests actes.

 

 

Anar al contingut