Imatge d'arxiu de taxistes de Barcelona
Imatge d'arxiu de taxistes de Barcelona
Barcelona

Presó per a un taxista per atacar sexualment passatgeres quan tornaven de festa

L'home va recollir les dones en zones d'oci de Barcelona i Cerdanyola del Vallès entre l'agost de l'any passat i aquest març

RedaccióActualitzat

El jutge ha decretat presó provisional per a un taxista detingut per presumptament haver agredit sexualment 5 passatgeres a Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

El taxista, de 39 anys, buscava les seves víctimes en el torn de nit de cap de setmana per les zones d'oci del districtes de l'Eixample i Ciutat Vella i també Cerdanyola. 

Els Mossos li atribueixen tres casos de violacions i dos de tocaments en poc més de mig any, entre l'agost de l'any passat i aquest març.

Després de l'última agressió al març, va ser detingut pels Mossos el dia 10 i ara el jutge del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona n'ha decretat l'ingrés provisional a la presó.

El taxista, contractat pel propietari de la llicència, ja havia estat detingut dues vegades per aquests casos.

El van detenir per primer cop l'estiu passat, després d'una agressió a Ciutat Vella. La segona vegada el va denunciar una dona que havia recollit a Cerdanyola del Vallès. L'home va quedar en llibertat i després hauria comès tres abusos més a la ciutat de Barcelona.


 

Anar al contingut