Atracaments violents en benzineres del Baix Llobregat i del Baix Penedès
Atracaments violents en benzineres del Baix Llobregat i del Baix Penedès
Sant Martí Sarroca

Presó per a un pare i un fill per atracar benzineres amb una escopeta retallada

Els dos homes, de 68 i 38 anys, estan acusats de quatre robatoris violents a benzineres del Penedès i el Baix Llobregat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un pare i un fill com a presumptes autors de quatre robatoris violents a benzineres del Penedès i el Baix Llobregat. Els dos homes, de 68 i 38 anys, i que acumulen més d'una setantena d'antecedents per delictes similars, segons els Mossos, ja han ingressat a la presó.

La investigació va començar a finals de gener, després d'un atracament en una gasolinera de Sant Martí Sarroca. Un home amb passamuntanyes i un casc de moto va entrar amb una escopeta retallada i es va endur 1.430 euros en efectiu i un telèfon mòbil de gamma alta. Durant les setmanes següents, es van cometre tres robatoris més, amb un "modus operandi" similar.

Arran d'això, els agents van centrar la investigació en un lladre reincident i la detecció d'una furgoneta va permetre identificar un dels dos homes, el pare de l'atracador. En tots els assalts, el fill arribava a les benzineres amb moto, intimidava els treballadors amb una escopeta retallada i després d'agafar els diners de la caixa enregistradora fugia en una furgoneta que conduïa el pare.

En l'entrada i escorcoll al domicili familiar, a Olesa de Montserrat, els agents van trobar peces de roba i material utilitzat en els assalts. Dissabte passat, els dos homes van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó.

Anar al contingut