Cotxe dels Mossos d'Esquadra
Cotxe dels Mossos d'Esquadra
Manresa

Presó per a un home i una dona acusats d'assaltar a cops de puny dues dones de 83 i 62 anys a Manresa

Les víctimes van necessitar ingrés hospitalari per diverses fractures

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 26 d'octubre un home i una dona de 22 i 19 anys. Estan acusats de dos robatoris amb violència i intimidació a Manresa. Les víctimes van acabar malferides després de rebre cops de puny.

El primer robatori va passar el el 15 d'octubre al vespre al carrer del Bisbe de la capital del Bages, quan una dona de 83 anys va ser assaltada per dues persones. La van agafar violentament i li van donar cops de puny a la cara mentre li sostreien la bossa de mà.

Cinc dies després, els dos presumptes lladres van tornar actuar contra una altra dona de 62 anys al carrer Amadeu Vives de Manresa. Van agredir la víctima i li van robar la bossa de mà, el telèfon mòbil i les joies que portava posades.

Les víctimes van haver de ser ingressades a l'Hospital de la Vall d'Hebron i a l'Hospital Mútua de Terrassa. Tenen diverses fractures a conseqüència dels assalts.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el 28 d'octubre a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Manresa, que en va decretar l'ingrés a la presó.

Anar al contingut