Metro de Barcelona
Metro de Barcelona
Barcelona

Presó per a quatre joves per haver agredit un home al metro i haver-lo deixat en cadira de rodes

RedaccióActualitzat

Quatre joves d'entre 20 i 21 anys han ingressat a la presó acusats d'haver agredit un home en un vagó del metro de Barcelona. L'atac va ser molt violent i ha deixat la víctima en cadira de rodes i cec d'un ull.

Els fets van passar el diumenge 26 de juny cap a tres quarts de sis del matí a la línia 4, entre les estacions de Besòs Mar i Besòs. 

La víctima, que té 46 anys i rep tractament psicològic com a conseqüència de la pallissa, va rebre cops i puntades de peu a tot el cos i al cap. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l'hospital, on ha estat sotmès a diverses intervencions quirúrgiques.

Actualment l'home està ingressat en un centre de rehabilitació, necessita una cadira de rodes per desplaçar-se i ha perdut part de la visió d'un ull, segons ha informat la policia catalana.

Agressió sense motiu aparent

Els joves, veïns de Badalona, els van detenir el 9 d'agost acusats d'un delicte de lesions. Segons la policia, es van colar al metro i també van trencar el vidre d'un extintor abans d'agredir la víctima.

Una vegada a l'interior del tren, entre les estacions de Besòs Mar i Besòs, els quatre nois van apallissar brutalment l'home sense motiu aparent, segons la policia. Primer li van donar empentes i cops de peu per l'esquena, fins que van aconseguir que caigués de genolls a terra. A continuació, mentre un dels agressors l'agafava pels cabells, la resta el van colpejar per tot el cos i li van clavar puntades de peu al cap.

Les imatges de videovigilància aportades per la Unitat de Seguretat i Protecció Civil de Metro van ser clau en la investigació perquè van facilitar la identificació dels autors dels fets.

Els joves van passar a disposició judicial dijous, 11 d'agost, i el jutge va decretar l'ingrés a la presó per a tots quatre. Només un tenia antecedents policials per un robatori amb violència.

Anar al contingut