Tarragona

Presó per a 5 dels 11 detinguts vinculats a una xarxa de proxenetes desarticulada a Tarragona

Cinc dels onze detinguts vinculats a la xarxa internacional de proxenetes desarticulada a Tarragona són a la presó. El jutge n'ha decretat presó sense fiança acusats d'associació il·lícita i delictes relatius a la prostitució i contra el dret dels ciutadans estrangers. Entre els empresonats hi ha el presumpte cap de la xarxa. La seva dona també ha ingressat a la presó provisionalment i li han fixat una fiança de 100.000 euros. La resta de detinguts estan en llibertat sense fiança.

Actualitzat
Presó provisional per al suposat cap de la xarxa de prostitució internacional desarticulada dilluns a Tarragona, així com també per a la seva dona. La titular del jutjat número 5 de Tarragona també ha decretat presó provisional per a quatre dels detinguts i llibertat sense fiança per a quatre més.

Al presumpte cap del grup i a la dona els imputa delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors. Una altra de les detingudes, dijous va quedar en llibertat provisional amb càrrecs, i haurà de comparèixer cada quinze dies al jutjat. Entre els integrants de la xarxa que han quedat en llibertat hi ha dues persones detingudes a Sabadell.

La policia va detenir el 15 de març un total de 23 persones a Tarragona, Vilanova i la Geltrú i Barcelona, suposats integrants d'aquesta xarxa de prostitució. Es preveu que els propers dies passin a disposició judicial a Tarragona la resta de detinguts en altres localitats catalanes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut