Actualitat grana

President i tècnic del Nàstic es troben per consensuar entre 4 i 5 reforços d'hivern

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el tècnic Paco Flores han intentat llimar diferències i trobar alguna solució al mercat d'hivern. S'han vist tots dos per mirar de consensuar els reforços que es faran pròximament, que seran 4 o 5. El president no ha volgut valorar les declaracions de Paco Flores en què retreia al club que no li fessin cas i no li fitxessin Galca. La plantilla, mentrestant, prefereix mantenir-se al marge d'aquesta polèmica.

Actualitzat

Mentrestant, la plantilla, encara sense cap canvi, se segueix entrenant a un ritme molt intens. Avui, de nou, més de dues hores de sessió, per pair els torrons i no pensar gaire en els moviments del mercat. En l'entrenament d'aquest divendres, el porter Álvaro Iglesias s'ha fet un cop al cinquè metacarpià de la mà dreta i encara no se sap l'abast de la lesió.

L'equip grana farà dues sessions més d'entrenament abans d'acomiadar l'any. En tornar, a partir del 2 de gener, l'activitat serà frenètica als despatxos, amb el que es preveu com un ball d'altes i baixes en la plantilla.

Partit benèfic amb el CBT

I com cada any per aquestes dates, aquesta tarda s'ha disputat un partit benèfic amb el Nàstic i el CBT com a protagonistes. L'equip de futbol s'ha passat a la cistella... i el de bàsquet, al futbol sala. Tot plegat, al pavelló del Serrallo, amb l'entrada a 5 euros i la recaptació per l'Unicef.

Anar al contingut