Presenten la collita 2010 de l'Oli d'oliveres mil·lenàries del Territori del Sènia

Sant Fruitós de Bages (ACN).- La Fundació Alícia ha acollit, aquest divendres, la presentació de la collita 2010 de l'Oli d'oliveres mil·lenàries del Territori del Sènia. Es tracta de la tercera collita produïda per aquest tipus d'oli que, segons la presidenta de l'Associació Territori del Sènia, Pepi Cid, es caracteritza per un sabor suau i equilibrat, afruitat, dolç i picant. Segons ha explicat Cid, aquestes qualitats venen donades per una varietat, la farga, que només es pot trobar al Territori del Sènia. En aquest indret també hi ha la major concentració d'oliveres mil·lenàries del món, concretament 4.157. Uns arbres que, segons Pepi Cid, són 'monuments dignes de ser declarats Patrimoni de la Humanitat'.
Presenten la collita 2010 de l'Oli d'oliveres mil·lenàries del Territori del Sènia

Presenten la collita 2010 de l'Oli d'oliveres mil·lenàries del Territori del Sènia

Sant Fruitós de Bages (ACN).- La Fundació Alícia ha acollit, aquest divendres, la presentació de la collita 2010 de l'Oli d'oliveres mil·lenàries del Territori del Sènia. Es tracta de la tercera collita produïda per aquest tipus d'oli que, segons la presidenta de l'Associació Territori del Sènia, Pepi Cid, es caracteritza per un sabor suau i equilibrat, afruitat, dolç i picant. Segons ha explicat Cid, aquestes qualitats venen donades per una varietat, la farga, que només es pot trobar al Territori del Sènia. En aquest indret també hi ha la major concentració d'oliveres mil·lenàries del món, concretament 4.157. Uns arbres que, segons Pepi Cid, són 'monuments dignes de ser declarats Patrimoni de la Humanitat'.