Presenten el vi extremeny 'Habla' com una nova competència als DO catalans en les cartes dels millors restaurants

Tarragona.- Una cinquantena de restauradors de la demarcació de Tarragona han estat convidats per les bodegues Habla per fer un tast d'un nou vi que busca fer-se un forat en les cartes dels millors restaurants catalans i competir directament amb la producció del país i de la resta de l'Estat. Els responsables dels vins 'Habla' consideren que el mercat català és molt obert i que a Catalunya sempre s'està disposat a conèixer coses noves. Amb aquesta premissa es presenta en societat un vi criat en una zona molt poc vinícola, com és Trujillo, a la província de Cáceres (Extremadura) i amb mètodes que s'emmirallen en les bodegues franceses de Bordeus.
Presenten el vi extremeny 'Habla' com una nova competència als DO catalans en les cartes dels millors restaurants

Presenten el vi extremeny 'Habla' com una nova competència als DO catalans en les cartes dels millors restaurants

Tarragona.- Una cinquantena de restauradors de la demarcació de Tarragona han estat convidats per les bodegues Habla per fer un tast d'un nou vi que busca fer-se un forat en les cartes dels millors restaurants catalans i competir directament amb la producció del país i de la resta de l'Estat. Els responsables dels vins 'Habla' consideren que el mercat català és molt obert i que a Catalunya sempre s'està disposat a conèixer coses noves. Amb aquesta premissa es presenta en societat un vi criat en una zona molt poc vinícola, com és Trujillo, a la província de Cáceres (Extremadura) i amb mètodes que s'emmirallen en les bodegues franceses de Bordeus.