Barcelona

Presenten el full de rescat, un document amb les dades tècniques del vehicle per agilitzar els rescats

El Reial Automòbil Club de Catalunya, el RACC, ha presentat el full de rescat, un document que incorpora totes les dades tècniques del vehicle que permet agilitzar el rescat de les víctimes d'un sinistre d'una manera més ràpida i segura. Des del RACC han assegurat que aquesta fitxa pot resoldre un 63% dels problemes que es poden trobar els serveis d'emergències.

Actualitzat
El full de rescat incorpora tota la informació tècnica necessària per poder obrir, d'una manera més segura, un vehicle en cas de sinistre. Això permetrà als serveis d'emergències actuar amb més rapidesa i, per tant, salvar més vides, ja que en la primera hora posterior a l'accident és quan hi ha tres de cada quatre morts.

Des del RACC asseguren que aquesta fitxa pot resoldre el 63% dels problemes que es poden trobar els equips de rescat i agilitzar la feina, ja que permet identificar pròpiament el vehicle i localitzar-ne les parts més complexes, sobretot si són cotxes híbrids o elèctrics, com ho són, per exemple, la bateria o els airbags, que poden arribar a explotar durant l'extracció.

El document es pot descarregar des del web www.fullderescat.cat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut