Barça

Presenten a Tòquio una rèplica en or del peu de Messi per valor de quatre milions d'euros

Una rèplica en or pur del peu esquerre del jugador argentí del FC Barcelona Leo Messi ha estat presentada en una famosa joieria de Tòquio, on es vendrà per 486,5 milions de iens (uns 4 milions d'euros). Una part del que es recapti anirà a parar als damnificats del terratrèmol i del tsunami que va destrossar el nord-est del Japó el mes de març de l'any 2011.

Actualitzat
Una rèplica en or pur del peu esquerre del jugador argentí del FC Barcelona Leo Messi ha estat presentada avui en una famosa joieria de Tòquio, on es vendrà per 486,5 milions de iens (uns 4 milions d'euros).
 
El peu, de 25 quilos i fet a mida natural amb tot luxe de detalls a partir d'un motlle del futbolista, l'han presentat avui el president de la cadena de joies Ginza Tanaka, Masakazu Tanaka, i també el germà gran del jugador del Barça, Rodrigo, que es va desplaçar a Tòquio per apadrinar l'acte.
 
"És impressionant que es pugui fer un objecte tan bé, amb un motlle excepcional, en què es noten tots els detalls del peu del Leo", ha assegurat durant la presentació el més gran dels tres germans del davanter argentí. El germà gran dels Messi ha afegit que la idea del projecte va sorgir d'una proposta que Tanaka va traslladar al mateix Leo, i aquest "no va dubtar a acceptar-la, ja que el terratrèmol va ser una notícia molt trista per a tothom".
 
Al marge del "Golden foot", nom amb què han batejat aquesta rèplica única, s'ha presentat també el "Golden foot plate", un quadre limitat a cinquanta edicions de 300 grams d'or amb l'empremta de la planta de Leo i la seva firma, que sortirà al mercat a un preu d'uns 72.000 euros.
 
La cadena de joieries japonesa, inaugurada l'any 1892, també posarà a la venda una edició limitada de 100 peces en miniatura d'uns 10 centímetres del peu del futbolista, fet amb 100 grams d'or sobre un suport de fusta, valorat en uns 32.000 euros.
 
Una part encara per concretar del que es recapti amb la venda dels peus d'or del futbolista anirà a parar als damnificats del terratrèmol i del tsunami que va destrossar el nord-est del Japó el mes de març de l'any 2011, en un projecte en el qual col·labora també la Fundació Leo Messi, creada el 2007 per ajudar els nens necessitats d'arreu del món.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut