Barcelona

Presentada la "Guia de l'habitatge" per saber com comprar o llogar una vivenda

En plena crisi immobiliària, la secretària d'Habitatge, Carme Trilla, ha presentat aquest dilluns la "Guia de l'habitatge", elaborada conjuntament amb l'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (OCUC). El volum vol informar de com comprar o llogar una vivenda, però també de totes les ajudes del govern en aquesta matèria. De moment se n'han editat 30.000 exemplars, que es poden trobar a les oficines locals d'habitatge. També es pot consultar al web del departament o demanar-la per telèfon al 012.

Actualitzat

La guia consta de diferents apartats que van des d'aspectes generals, com recomanacions jurídiques adaptades a la nova llei de l'habitatge i les diferents ajudes del govern per accedir a un pis, fins a la definició de les diferents tipologies de protecció oficial, tant de lloguer com de compra.

La secretària d'Habitatge, Carme Trilla, ha explicat la complexitat d'elaborar aquesta guia, que vol "fer més comprensibles" les qüestions relacionades amb la vivenda. Trilla ha assegurat que últimament "sembla que s'està parlant més dels problemes del sector que dels ciutadans", de manera que ha destacat la importància d'iniciatives com la publicació d'aquesta guia.

Anar al contingut