Roubaix

Diversos ferits de bala en una presa d'ostatges a França

Uns delinqüents han intercanviat trets amb la policia i s'han fet forts en una casa a Roubaix, a prop de la frontera amb Bèlgica

RedaccióActualitzat

Diverses persones han resultat ferides arran del tiroteig que hi ha hagut en una presa d'ostatges al nord de França, segons han informat fonts policials i sanitàries franceses. Els fets han passat a la ciutat de Roubaix, a prop de la frontera amb Bèlgica, on a quarts d'onze de la nit ha acabat la presa d'ostatges i els ostatges han estat alliberats. Els assaltants ja han estat detinguts.

Es tractava de l'acció d'un grup de delinqüents comuns que, en ser interceptats per la policia, han fugit enmig d'un tiroteig i han causat alguns ferits. Segons ha informat l'Ajuntament de Roubaix, un o més homes armats s'han atrinxerat amb els ostatges. D'acord amb aquesta mateixa font, els assaltants haurien retingut els ostatges durant un atracament, mentre que fonts policials han parlat d'un robatori.

La cadena de televisió iTéle ha assegurat que s'ha desbaratat l'intent d'atracament i que els delinqüents s'han fet forts en una casa i han intercanviat trets amb la policiaEls ostatges serien la família que viu en aquesta casa, al voltant de la qual hi ha un fort desplegament policial. Un altre mitjà de comunicació, "La Voix du Nord et Nord Éclair", explica que els trets que s'han sentit serien de kalàixnikov.

El fiscal de Lilla, Frederic Fevre, ha descartat cap vinculació dels assaltants amb els atacs jihadistes del dia 13 a París.

 

Anar al contingut