Barcelona

Preocupació entre els comandaments de la Guàrdia Urbana de Barcelona per l'arribada de Colau a l'alcaldia

L'intendent Carles Reyner reclama un interlocutor per poder dialogar i posar fi a la preocupació que hi ha dins del cos dels agents municipals

RedaccióActualitzat

La plantilla de la Guàrdia Urbana es mostra inquieta i preocupada pel canvi de govern a l'Ajuntament de Barcelona. El president de l'Associació de Comandaments de la Guàrdia Urbana, l'intendent Carles Reyner, ha recordat que durant la campanya electoral Barcelona en Comú, la candidatura d'Ada Colau, ha dit coses que han afectat aquest cos policial.

Reyner ha reclamat un interlocutor per poder asseure's a dialogar i acabar amb la preocupació que hi ha dins el cos d'agents municipals.

L'intendent ha desmentit les informacions sobre possibles dimissions dins la cúpula de la Guàrdia Urbana a causa de la victòria electoral d'Ada Colau. Reyner ha dit que no és el primer canvi de govern que viu l'Ajuntament de Barcelona i que els comandaments de la policia local s'han mantingut governi el partit que governi.

Ada Colau, la líder de Barcelona en Comú ha proposat aquest matí a TV3 una reducció del nombre d'efectius de les brigades antiavalots de la Guàrdia Urbana per dedicar-los a la policia propera de barri.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut