Una grua retirant un dels cotxes accidentats a la C-13, entre Rialp i Llavorsí, el 13 d'octubre del 2016. (horitzontal)
Una grua retirant un dels cotxes accidentats a la C-13, entre Rialp i Llavorsí, el 13 d'octubre del 2016. (horitzontal)
Rialp

Preocupació al Pallars Sobirà per l'acumulació d'accidents en pocs dies a un mateix punt de la C-13 entre Rialp i Llavorsí

Actualitzat

ACN Llavorsí.-Els tres accidents de cotxe, al mateix punt de la carretera C-13 entre Rialp i Llavorsí (139,7-149,1) d'aquest matí han estat el detonant perquè el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Llavorsí demanin a Carreteres una solució immediata. En pocs dies s'han produït uns 13 accidents en aquest mateix punt i tots han coincidit amb dies de pluja. Per aquest fet reivindiquen que es faci una actuació urgent en aquest tram d'uns 400 metres. L'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, ha explicat que s'hi hauria de col·locar una capa de paviment antilliscant per evitar més accidents. Anna Panisello, vicepresidenta del Consell Comarcal, ha dit que cada cop que plou hi ha accidents en el mateix punt i ha demanat una solució per posar fi a aquesta problemàtica i evitar nous accidents.

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà farà arribar un informe detallar al Servei Territorial de Carreteres perquè prengui les mesures adients. L'Ajuntament de Llavorsí ha fet una carta en el mateix sentit que s'adjuntarà a l'informe del Consell.Un cas similar va passar fa uns mesos en un altre punt del mateix tram de la carretera. L'acumulació de reiterats accidents en dies de pluja va fer que es fes una actuació urgent i es canvies el ferm d'aquest punt de la via.

Anar al contingut