L'esvoranc ha obligat a tallar l'N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses
L'esvoranc ha obligat a tallar l'N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses
Camprodon

Preocupació a la vall de Camprodon pel tall de l'N-260 per un esvoranc

S'esperava que aquest fos un dels millors caps de setmana de l'hivern pel que fa al turisme gràcies a la neu i el bon temps, però el tall de l'N-260 per un esvoranc fa témer que dissuadeixi els visitants. És per això que reclamen que s'expliqui molt bé quines són les alternatives que hi ha per arribar fins a la vall.

RedaccióActualitzat
La carretera N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses està tallada al trànsit almenys fins dilluns, a causa d'un esvoranc d'uns 15 metres de longitud i mig metre d'amplada que s'ha obert a la calçada arran de les últimes pluges. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la via estarà tallada entre els quilòmetres 108 i 114, en tots dos sentits de la marxa, mentre durin les obres per refer la calçada.

Els veïns de la vall de Camprodon han fet sentir el seu malestar per aquest tall, que ha arribat en un moment inoportú, ja que esperaven que aquest fos un dels millors caps de setmana de l'hivern pel que fa al turisme gràcies a la neu i el bon temps. És per això que reclamen que s'expliqui molt bé quines són les alternatives que hi ha per arribar fins a la vall.

Els principals itineraris alternatius es fan per l'N-260a, és a dir, la carretera de Vallfogona; per la C-37 (túnels de Bracons) i també pels túnels de Collabós.
Anar al contingut