Premi Talent al millor projecte solidari per a La Marató de TV3

La Welcome Talent Society lliura els Premis Talent a nous creadors catalans i reconeix La Marató de TV3 amb el Premi d'Honor al millor projecte solidari

El jurat dels Premis Talent ha guardonat al projecte La Marató de TV3 amb el Premi d'Honor pel seu compromís consolidat durant els darrers 26 anys en l'avenç de la recerca biomèdica d'excel·lència i la sensibilització social sobre les malalties que centren cada edició del programa La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, per a la millora de l'esperança i la qualitat de vida de les persones.

En la seva trajectòria, el projecte La Marató ha aconseguit recaptar prop de 173 milions d'euros, que han permès finançar prop de 800 projectes de recerca biomèdica, amb la implicació de 7.300 investigadors, fet que la situen entre les fonts més importants de finançament de la recerca del país i el programa audiovisual al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. La Marató s'ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que cada any compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

En aquesta quarta edició, a més del Premis d'Honor al millor projecte solidari per a La Marató de TV3, s'han guardonat:

  • Disseny 2D "souvenir": Maria Josep Rosanas, per la seva aplicació que dona a conèixer l'obra de Lluís Domènech i Montaner.
  • Disseny 3D "objecte singular": Txell Limonero, amb Barce-l'ouna, una ouera inspirada en una torre del Palau de la Música, obra de Domènech i Montaner. En aquest apartat també s'ha premiat la trajectòria de Laie.
  • Origen Aliment saludable: Vitae Kombucha, per la seva beguda basada en té.
  • Innovador en Comerc: Federòptics Roure de Mollerussa. A més, s'ha reconegut la
  • trajectòria de Tast a la Rambla.
  • Innovador en Medi Ambient: Jordi Puig. El premi a la trajectòria correspon a Ramon Folch.
  • Innovador en Mobilitat: Ricard Riol. El de trajectòria s'adjudica a Xavier Arrufat.
  • Innovador en Turisme: Palau Moja Catalan Heritage House. Com a trajectòria es premia Miquel Gotanegra.
  • Premi d'honor al mecenatge: Antoni Vila Casas

El premi l'ha recollit el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, als jardins de Sant Pau Recinte Modernista, en el decurs de la gala " La Nit del Talent". L'acte, presentat pel periodista i escriptor Albert Torras i pel cantant islandès i presentador del programa de TVC Katalonski , Halldór Mar, va ser un espai de trobada de creadors, patrocinadors, mecenes, món acadèmic, autoritats i professionals on es va posar en valor la capacitat d'iniciativa i l'emprenedoria dels catalans.

La Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que vol buscar, difondre i reunir el millor talent català contemporani i promocionar entitats i institucions que treballen per a la millora de la salut des de Catalunya.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut