La Sala Transformadors és un edifici de titularitat municipal ubicat al carrer Ausiàs March
La Sala Transformadors és un edifici de titularitat municipal ubicat al carrer Ausiàs March
Barcelona

Precinten la Sala Transformadors de Barcelona, ocupada des del juliol

L'edifici s'enderrocarà perquè té patologies estructurals i se'n construirà un altre al mateix lloc, segons l'ajuntament, que s'esdevingui en un equipament municipal al servei dels veïns

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest dilluns la Sala Transformadors, un edifici de titularitat municipal ubicat al carrer Ausiàs Marc i ocupat des del mes de juliol. En el moment del desallotjament, segons el consistori, l'immoble estava buit i no hi havia ningú.

La Sala Transformadors havia estat una antiga estació transformadora, que als anys 80 va acollir un Casal de Joves i fins al 2008 va ser la seu del Consell de Joventut de Barcelona i del casal d'Associacions Juvenils. L'edifici va quedar buit durant més de set anys, i un mes després que Ada Colau arribés a l'alcaldia de Barcelona, va ser ocupat.

En un comunicat, l'ajuntament ha informat que han recuperat l'ús de l'edifici amb l'objectiu, diu, que s'esdevingui un equipament municipal al servei dels veïns. Amb aquest objectiu, precisament, va impulsar un procés participatiu, que va acabar el 9 de març, per definir els usos d'aquest espai. Es farà un casal, un espai per a gent gran, un espai d'acollida i diverses sales.

L'edifici s'enderrocarà perquè té patologies estructurals i se'n construirà un altre al mateix lloc. El govern municipal vol que les obres comencin de manera immediata. 

Anar al contingut