Teatre Principal
Teatre Principal
Barcelona

Precinten el Teatre Principal perquè funciona com a discoteca malgrat que no té llicència

El Teatre Principal té una llicència de teatre i no pot tenir un espai de ball ni a la platea ni a l'escenari

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit precintar el Teatre Principal. El consistori assegura que el recinte se salta la seva llicència i funciona com a discoteca sense permís.

Segons l'Ajuntament, el teatre ja estava avisat. El 18 d'octubre, la Guàrdia Urbana el va inspeccionar i va constatar que funcionava com a discoteca. El consistori va emetre llavors una ordre de cessament d'activitats no autoritzades. Ara ha procedit a precintar-lo per incompliment.

El Teatre Principal té una llicència de teatre i no pot tenir un espai de ball ni a la platea ni a l'escenari. Només es poden consumir begudes al bar i no en tota la sala, i l'hora de tancament és a dos quarts de dues de la nit.

Tres terrasses tancades

L'Ajuntament també ha precintat els equips musicals de les terrasses de tres locals del Front Marítim, l'Opium, el Shoko i Pacha.

Els locals tampoc tenen llicència per reproduir música i també els havien avisat amb una ordre de cessament d'activitats no autoritzades.

Segons el consistori, les dues actuacions s'emmarquen en la política del nou equip de govern al districte de Ciutat Vella per garantir el dret al descans dels veïns.

Anar al contingut