Futbol

Preciado titlla Mourinho de "canalla" per insinuar que l'Sporting va regalar el partit amb el Barça

José Mourinho és un expert a calentar les prèvies dels partits que disputa el seu Reial Madrid atacant el rival a la recerca de desestabilitzar-lo. Davant dels seus comentaris, hi ha tècnics com Guardiola que opten per ignorar-lo, però també n'hi ha d'altres que no poden mossegar-se la llengua i carreguen contra el portuguès. L'últim a caure en el parany de l'"Special One" ha estat estat Manolo Preciado, que ha titllat Mourinho de ser un "autèntic canalla" per haver insinuat que l'Sporting, rival dels blancs aquest diumenge, va regalar el partit que el va enfrontar amb el Barça en la jornada quatre.

Actualitzat
L'ofensiva dialèctica es remunta al passat mes de setembre, quan Mourinho va qüestionar la professionalitat de l'Sporting per la seva derrota davant el Barça per 1-0, en partit corresponent a la quarta jornada. Concretament, l'entrenador blanc va acusar l'equip asturià de jugar al Camp Nou amb molts suplents, fet que, segons ell, evidenciava que els de Manolo Preciado donaven el partit per perdut.

Aquest divendres, en la prèvia del partit que diumenge enfronta els blanc-i-vermells amb els merengues a El Molinón, la premsa ha recordat a Preciado aquestes acusacions i el tècnic sportinguista enlloc de defugit polèmiques ha replicat el portuguès. "Si va dir-ho com un acudit a mi no m'ha fet gràcia, si va ser una provocació cap el Barcelona no crec que ningú li responegui i si ho diu de debò és que és un autèntic canalla", ha explicat Preciado en referència a les paraules de Mourinho.

Preciado ha demanat respecte per al seu equip i ha lamentat les maneres de Mourinho, de qui ha dit que "fins ara li queia bé". Malgrat tot, el tècnic dels asturians ha avançat que saludarà el portuguès i li comentarà tot aquesta assumpte a la cara, a més d'afegir que si fos per ell enlloc de cedir-li un lloc a la llotja perquè segueixi el partit de diumenge a El Molinón -el portuguès estarà sancionat- Mourinho hauria de veure l'Sporting-Madrid "entre els Ultra Boys", els radicals de l'Sporting.

De cara a la visita del líder a El Molinón, Preciado ha defensat les opcions del seu equip i ha recordat que fins ara només el València ha estat capaç de guanyar-hi, malgrat que alters conjunts potents com el Sevilla, el Vila-real i l'Athletic també hi han jugat. 
Anar al contingut