El portaveu del PP, Carlos Floriano
El portaveu del PP, Carlos Floriano
Madrid

PP i PSOE troben que el rei és sensible als problemes dels espanyols

Mentre que el PSOE i el PP creuen que el rei Joan Carles ha estat sensible amb allò que amoïna els espanyols, pel líder d'Esquerra Unida, el monarca demostra falta de credibilitat i un preocupant distanciament de la realitat.

RedaccióActualitzat
El Partit Popular i el Partit Socialista han destacat la crida del rei Joan Carles als partits polítics a treballar plegats per buscar solucions a l'actual situació d'Espanya. Populars i socialistes valoren la sensibilitat del monarca a l'hora d'identificar els problemes que afecten els espanyols.

El portaveu del PP, Carlos Floriano, troba positiu que el rei Joan Carles posi sobre la taula la necessitat de diàleg entre els partits per mirar de trobar solucions als problemes.

"Ahir, sa majestat el rei, va tornar a demostrar per què és el cap de l'estat, va tornar a demostrar per què és capaç d'identificar els problemes que té el nostre país i de portar-hi la solució."

Des del PSOE, Trinidad Jiménez, també ha destacat que el monarca demani als partits que busquin acords.

"La crida suposa ser sensible a la realitat que està vivint el nostre país, sobretot a la realitat que estan vivint molts ciutadans, i mostrar aquesta sensibilitat creiem que és un tret i un gest que s'ha de destacar."

Mentre que el PSOE i el PP creuen que el rei Joan Carles ha estat sensible amb allò que amoïna els espanyols, pel líder d'Esquerra Unida, Cayo Lara, el monarca demostra falta de credibilitat i un preocupant distanciament de la realitat ja que no aborda les veritables causes dels problemes.

"No hi ha cap credibilitat quan s'està predicant un deteriorament, que és real, de la política, però des d'una institució que ha contribuït de manera evident que es produeixi aquest deteriorament de la política i de les institucions.

Anar al contingut