Sevilla

PP: "Els ciutadans ens han demanat als partits que parlem i arribem a acords"

Manuel Moreno: "Ara toca posar el millor de nosaltres perquè Andalusia no surti perjudicada per la paràlisi que patirem"

Actualitzat

Amb 17 escons menys que a les eleccions de fa tres anys, el PP és el gran derrotat dels comicis a Andalusia, malgrat mantenir-se com la segona força més votada. El seu candidat, Manuel Moreno, només reconegut que els resultats no han estat tan bons com esperaven i ha assegurat que han fet una molt bona campanya i ha felicitat tots els candidats populars.

Moreno ha admès que els ciutadans han decidit un parlament molt més fragmentat i que, per tant, "està demanant als líders polítics que siguin capaços de parlar i d'arribar a acords". El PP, ha continuat, i ell mateix en primera persona, treballaran per fer possible el canvi que demanen els andalusos. "Ho farem treballant, escoltant, proposant". Durant la pròxima legislatura farem complir el nostre programa electoral amb iniciatives legislatives amb un únic objectiu: "Més feina."

Moreno ha criticat un cop més que Susana Díaz avancés aquestes eleccions amb un únic objectiu partidista. "Andalusia necessita més que mai estabilitat política i social. L'avançament electoral no buscava l'estabilitat política, sinó que tenia un interès electoral. Ara toca que tots posem el millor de nosaltres mateixos perquè Andalusia no surti perjudicada per aquesta paràlisi que patirem". És per això que Moreno ha demanat a Susana Díaz que constitueixi el nou parlament com més aviat millor: "Els andalusos no entendrien que després de les presses per convocar unes eleccions anticipades ni hi hagi celeritat per governar la nostra terra."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut