Els acusats de la branca valenciana de la Gürtel (EFE)
Els acusats de la branca valenciana de la Gürtel (EFE)

Possibles pactes amb la fiscalia ajornen fins divendres el judici de la Gürtel valenciana

Actualitzat

El judici de l'anomenada trama valenciana de Gürtel ha quedat suspès fins divendres davant la possibilitat que dos dels principals acusats, Pablo Crespo i Álvaro Perez, puguin pactar amb la fiscalia una rebaixa de pena a canvi de confessió.

Els seus advocats volen més temps per parlar amb ells, després que aquest dimarts el líder de la trama, Francisco Correa, confessés que va cobrar a diversos empresaris la feina que va fer per al PP valencià.

Francisco Correa va fer aquesta confessió amb l'esperança que serveixi perquè la fiscalia rebaixi la seva petició de pena, exemple que podria seguir Pablo Crespo, com insinua el seu advocat Miguel Duran.

En un sentit semblant ha parlat també l'advocat d'Alvaro Pérez, àlies "el Bigotes", que ha demanat més temps per reflexionar amb el seu client sobre les declaracions de Correa i dels empresaris que, també arran d'un acord amb la fiscalia, van admetre que pagaven a l'empresa de Correa els treballs que havien fet per les campanyes electorals del PP valencià dels anys 2007 i 2008.

ARXIVAT A:
PPCorrupció
Anar al contingut