Barcelona / Girona / Tarragona

Possible estafa en una franquícia de clíniques dentals amb tres seus a Catalunya

Hi ha disset denúncies a l'Agència Catalana de Consum, que investiga l'empresa

RedaccióActualitzat
Pacients d'una cadena de clíniques dentals denuncien a TV3 que l'empresa els ha estafat i alguns dels seus professionals han comès negligència mèdica. L'Agència Catalana de Consum ja ha rebut disset denúncies i es calcula que a tot l'estat hi pot haver centenars d'afectats tant per presumptes negligències mèdiques com per irregularitats contractuals i de finançament.

A Catalunya, aquesta cadena, iDental, té tres franquícies, a Barcelona, Girona i Tarragona. Una publicitat agressiva, preus subvencionats i ajudes de fins al 100% del tractament és el principal reclam que fan servir.

Els usuaris afectats s'han organitzat a través de les xarxes socials, amb pàgines a Facebook i campanyes a Change.org, i, segons els organitzadors, ja hi ha més de 600 afectats. Tots aquells amb qui ha pogut parlar TV3 confirmen que han rebut les ajudes per finançar un 80% del pressupost i que van tenir molt poc temps per decidir-se.

IDental, per la seva banda, ha reconegut que, entre els milers d'usuaris de les clíniques, sempre hi ha qui reclama, i afegeix que donen resposta a tothom.

TV3 també ha pogut parlar amb altres usuaris que estan contents amb el tractament mèdic, tot i que no tant amb el temps d'espera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut