Canet de Mar

Possible cas de meningitis en una escola de Canet de Mar

El Departament de Salut ha activat un protocol de prevenció de meningitis a l'Escola Misericòrdia de Canet de Mar a causa de l'ingrés hospitalari d'una alumna de 4rt de primària per un presumpte cas d'aquesta malaltia. La nena es va recuperant i de moment no es té constància de cap altre cas.

RedaccióActualitzat
Segons fonts del Departament de Salut, es va rebre l'avís d'un possible cas de meningitis dissabte passat, 14 de gener, per part del Servei d'Urgència de Vigilància Epidemiològica. Posteriorment es va fer una reunió informativa amb tots els pares i mares de l'escola per comunicar-los l'existència del possible cas i facilitar un tractament antibiòtic de dos dies per aquells alumnes que haguessin estat en contacte amb la nena.

L'alumna va començar a notar símptomes la tarda del dijous, 12 de gener, i va ser ingressada just l'endemà. Encara s'ha de confirmar que es tracti de meningitis, però fonts de Salut asseguren que l'evolució de la nena és satisfactòria i que no s'ha produït cap altre cas.

Respecte la resta de classes, segons el consistori, només es donarà tractament als nens que s'hagin quedat al menjador durant la setmana passada.
Anar al contingut