Cristiano Ronaldo lamenta la seva mala sort en un moment del partit (Foto: Reuters)
Mundial

Portugal evita l'eliminació gràcies a un gol en temps afegit davant els Estats Units (2-2)

La selecció portuguesa ho té molt difícil per classificar-se pels vuitens de final del Mundial. Però la cosa encara hauria pogut ser pitjor per a Cristiano Ronaldo i els seus, que han empatat el partit davant els Estats Units en temps afegit (2-2). Tot i que Nani ha avançat ben aviat Portugal, la selecció nord-americana ha capgirat al marcador a la segona part amb un golàs de de Jermaine Jones (61') i una diana d'oportunisme de Clint Dempsey (81'). CR7, molt desencertat tot el partit, ha aconseguit fer la centrada del gol de Varela, quan ja passaven garebé 5 minuts dels 90 reglamentaris.

La selecció portuguesa ho té molt difícil per classificar-se pels vuitens de final del Mundial. Però la cosa encara hauria pogut ser pitjor per Cristiano Ronaldo i els seus, que han empatat el partit davant els Estats Units en temps afegit (2-2). Tot i que Nani ha avançat ben aviat Portugal, la selecció nord-americana ha capgirat al marcador a la segona part amb un golàs de de Jermaine Jones (61') i una diana d'oportunisme de Clint Dempsey (81'). CR7, molt desencertat tot el partit, ha aconseguit fer la centrada del gol de Varela, quan ja passaven garebé 5 minuts dels 90 reglamentaris.

Amb aquest empat, Portugal té un sol punt per 4 d'Alemanya i els Estats Units, que igualant a l'última jornada ja es classifiquen. Es dóna la circumstància que la selecció nord-americana l'entrena l'exseleccionador alemany Jürgen Klinsmann, que havia tingut com a assistent Joachim Löw, i això fa despertar suspicàcies.

Hi hagi o no entesa entre nord-americans i alemanys, però, Portugal haurà de vèncer amb alguns gols de diferència una combativa selecció de Ghana per obtenir la classificació. I veient el nivell ofert pels lusitans fins ara, pocs hi creuen.