Jordi Portabella, entrevistat a Catalunya Ràdio
Portabella considera que "hi ha més motius que mai per donar suport a la consulta sobre la independència".
Barcelona

Portabella, ratificat com a candidat del "tercer espai" a l'alcaldia de Barcelona amb el 87% dels vots

Jordi Portabella encapçalarà, ara ja de forma oficial després de rebre el 87% dels vots dels militants d'Esquerra de Barcelona, la candidatura d'aquesta formació a l'alcaldia de la ciutat comtal. Aquest cop ho farà amb una aliança amb Reagrupament, que tindrà el número 4 de la llista. Portabella s'ha postulat per construir un tercer espai que aglutini independentistes i socialistes desencantats i aconseguir "la majoria" a l'Ajuntament de la ciutat comtal. El dirigent republicà vol liderar la ciutat amb un "nou estil". El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha participat en l'acte i ha criticat la manca de lideratge del govern actual al consistori.

Actualitzat
Esquerra i Reagrupament han presentat aquesta setmana l'acord que els permetrà concórrer junts a les eleccions municipals de Barcelona. El pacte inclou un programa i una llista compartits, així com el compromís que no hi haurà un govern tripartit, cosa que la formació de Joan Carretero "garanteix".

Pel candidat, la unió respon a la voluntat d'ocupar un tercer espai entre el PSC i Convergència i Unió, i no pas a un càlcul electoral ja que, assegura, cap enquesta situa Esquerra fora de l'Ajuntament de Barcelona.

Anar al contingut