Barcelona

Portabella i Carretero defensen la independència en un acte a l'Eixample

En un míting al barri de l'Eixample, el líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha donat suport a Jordi Portabella. Els dos líders han volgut, així, visualitzar la unitat que dóna nom a la coalició electoral independentista. Tant Carretero com Portabella han posat l'accent dels seus discursos en el que diferencia la seva candidatura de les altres formacions que es presenten als comicis del 22 de maig.

Actualitzat
Portabella ha dit que Unitat per Barcelona porta en el seu programa "una cosa que els altres partits no copien": la plena sobirania. "Nosaltres volem poder polític i que Catalunya no sigui una ratlla en els pressupostos d'Espanya", ha dit l'alcaldable de la coalició.

Per la seva banda, Joan Carretero ha criticat el PSC i CiU, ja que, segons ha dit, els socialistes volen que el cap i casal sigui "la capital del no-res", mentre que la federació no vol que Barcelona sigui "una capital forta" perquè no eclipsi el govern regional.

Al migdia, Portabella ha visitat els joves concentrats a la plaça de Catalunya. Acompanyat d'Oriol Amorós, els ha informat que els republicans han canviat de lloc l'acte final de campanya, que estava previst celebrar allà mateix. A més, el candidat ha dit als concentrats que no és partidari d'un desallotjament.

Anar al contingut