Barcelona

Portabella diu que "guanyi qui guanyi, que ens truqui"

El candidat d'Unitat per Barcelona a l'Ajuntament de la capital catalana, Jordi Portabella, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que el seu partit tindrà en compte com a "primera possibilitat" de pacte a la formació que guanyi les eleccions municipals del 22 de maig. "Guanyi qui guanyi, que ens truqui", ha afirmat. Portabella, però, exclou un pacte amb el PP.

Actualitzat
L'alcaldable de la coalició independentista Unitat per Barcelona a l'Ajuntament de la capital catalana, el republicà Jordi Portabella ha declarat, a la tanda d'entrevistes als candidats que ha començat aquest dilluns "El matí de Catalunya Ràdio", que el que guanyi les eleccions municipals és el que té "la primera possibilitat" de pactar amb la seva formació. "Guanyi qui guanyi, que ens truqui", ha dit Portabella.

Tot i que aquest diumenge Portabella va afirmar que no pactaria amb el PSC de Jordi Hereu, avui ha comentat que sí que els donarà una oportunitat en el cas que els socialistes siguin la llista més votada. La mateixa oportunitat la donaran a CiU de Xavier Trias. Ara, "un pacte amb el PP, que no ens busquin", ha subratllat.

D'altra banda, Jordi Portabella ha defensat la continuïtat de la coalició, que integren ERC, Democràcia Catalana i Reagrupament. "Al principi ens deien: no arribaran a la campanya electoral. Després ens van dir, davant de l'evidència, no acabaran els quatre anys. No només acabarem els quatre anys sinó que farem un paperàs", ha assegurat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut