Barcelona

"Porca misèria" guanya un dels premis Ondas 2006, que també han reconegut la pel·lícula "Salvador"

La sèrie de TV3 "Porca misèria", dirigida i protagonitzada per Joel Joan, ha obtingut un Premi Ondas. Els guardons, concedits per la Cadena Ser, reconeixen les millors trajectòries professionals en ràdio, cinema, televisió, música i publicitat en ràdio. Entre altres premiats en la 53a edició dels premis, als quals s'han presentat 276 candidatures, destaquen la trajectòria de 50 anys de TVE, la pel·lícula "Salvador", el programa de ràdio "Minoria absoluta" i el cantant David Bisbal, entre d'altres.

Actualitzat
A les cinc de la tarda d'aquest dimecres s'han fet públiques les produccions que han obtingut un Premi Ondas. TV3 ha estat present un cop més entre els guardonats amb la sèrie "Porca misèria", que s'emet cada dimecres.

Els 50 anys de TVE, el programa "Buenafuente", la sèrie "Aida", els cantants David Bisbal i Shakira, la pel·lícula "Salvador" i els espais radiofònics "Minoria absoluta" (RAC1) i "No somos nadie" (M80) han estat també guardonats amb el Premi Ondas, que concedeix la Cadena Ser.

Així mateix, han resultat premiats el locutor Justo Molinero, la cadena Cuatro per la seva cobertura del Mundial de futbol, el programa televisiu d'Euskal Telebista "Vaya semanita", la cançó "Let Me Out", del grup Dover, el disc "Caminos de ida y vuelta", de David Demaría, el duo Nena Daconte o els cantants Miguel Ríos i Ana Torroja.

Un total de 276 candidatures optaven a les diferents categories de la 53a edició dels premis Ondas, que distingeixen les millors produccions i trajectòries professionals en ràdio, cinema, televisió, música i publicitat en ràdio.
Anar al contingut