Ponsatí prefereix eleccions abans que estar "tutelat" i Rull no en vol sentir a parlar

Actualitzat

Des de Junts per Catalunya insisteixen que és possible investir Carles Puigdemont de manera legal.  Però, en les últimes hores, han sortit veus com la de l'exconsellera Clara Ponsatí que tampoc descarten unes noves eleccions si, finalment, Puigdemont no és president.

Des de Brussel·les, Ponsatí ha posat aquesta opció damunt la taula abans que "formar un govern tutelat en una comunitat autònoma sota vigilància".

En una entrevista a Rac 1, l'exconsellera ha matisat que si s'accedís a aquest govern "tutelat" s'hauria de disposar d'altres eines "per avançar en paral·lel" i respondre al mandat de l'1-O i la ratificació del 21-D.

"Simplement demanar perdó i no saltar-se cap imposició arbitrària del Tribunal Constitucional per poder retornar als despatxos i tenir alts càrrecs, xofers i escortes seria molt mala opció."

Rull: "Ens posarem d'acord"

 

En canvi, el diputat de JxCat Josep Rull, que ha assegurat també ha Rac 1 que repetir eleccions a Catalunya no és una opció. En declaracions a RAC 1, Rull ha explicat que s'han reprès les negociacions per investir Carles Puigdemont.
"Ens posarem d'acord, això anirà bé", ha afirmat. El diputat s'ha mostrat optimista i ha reiterat que "es complirà el mandat democràtic dels ciutadans de Catalunya".
ARXIVAT A:
Procés catalàEleccions 21DInvestiduraJxCat
Anar al contingut