Motociclisme

Pol Espargaró, tot i estar lesionat, s'adjudica la "pole" en Moto2 davant de Marc Márquez

El granollerí Pol Espargaró ha marcat el millor temps en la qualificació de Moto2 del Gran Premi d'Itàlia i sortirà primer en la cursa d'aquest diumenge. Darrere seu s'han classificat el cerverí Marc Márquez i el francès Zarco, que per sanció baixarà quinze llocs a la graella. Andrea Iannone, quart, ocuparà el seu lloc.

Actualitzat
El granollerí Pol Espargaró ha marcat el millor temps en la qualificació de Moto2 del Gran Premi d'Itàlia i sortirà primer en la cursa d'aquest diumenge. Darrere seu s'han classificat el cerverí Marc Márquez i el francès Zarco, que per sanció baixarà quinze llocs a la graella. Andrea Iannone, quart, ocuparà el seu lloc. Esteve Rabat ha estat novè.

El petit dels germans Espargaró s'ha pogut refer d'un esquinç al turmell que s'ha fet en l'última sessió d'entrenaments lliures després de caure en ser envestit per Zarco, una caiguda que ha estat a punt de deixar-lo fora de combat. Pol Espargaró ha culminat d'aquesta manera el triplet català de "pole positions" al traçat italià.
Anar al contingut